Кой би помислил, че можете да научите много за

...
  Кой би помислил, че можете да научите много за
Коментари Харесай

Ето какво разкриват за личността ви дължината на пръстите ви

 

 1

Кой би помислил, че можете да научите доста за индивида против вас, в случай че погледнете дължината на пръстите на дланите му? По-надолу в публикацията ще видите три разнообразни разновидността на ръката - А, В, C. С всяка една – безименния, междинния и показалеца са с друга дължина (или някои от тях с еднаква). Опитайте със себе си - поставете лявата си ръка нагоре и разберете кой вид най-вече се приближава до вас.

 2

А) Очарователни и прагматичени хора
Хората, на чиито безименният пръст е по-дълъг от показалеца, са очарователни и неустоими, само че до известна степен. В разследване на своята убеденост и умелото потребление на всепризнатия им сексапил, тези хора са склонни да поемат повече опасности - линия, която постоянно им се отплаща обилно. Някой би споделил, че това са до известна степен нападателни хора, създаващи проблеми, само че защото те добре знаят какво желаят, за какво да не го реализиран? Тяхната прагматичност върви ръка за ръка с следствията от постъпките им, за които те не се опасяват да носят отговорност. Тези хора не се тормозят да приказват за себе. Освен това, те могат да бъдат извънредно състрадателни и съвършеното за тях професионално занятие е да бъдат учени, инженери, бойци или изпълнителни шефове на компании (CEO).

 3

B) Уверени, хора на действието
Хора с по-къси безименни пръсти от показалците са уверени, или така наречен – хора на действието. Едновременно с това, те обичат самотата, в която да работят и да реализират задачите, които са си сложили, само че това сигурно не значи, че са интровертни. Те са целево насочени и не обичат да бъдат обезпокоявани. Те ценят това, което имат, само че постоянно са жадни за още. Изобретателни, уравновесени и уверени, тези хората са основани, с цел да държат юздите. Идеалната работа за тях би била като политици, създатели на книги за самопомощ или учители.

 4

C) Пацифисти и положителни комуникатори
Възможно е хората постоянно да споделят и най-дълбоките си секрети пред представителите на вид " C ", даже и да не ги познават доста добре. Те са уравновесени, склонни да слушат повече от едвам приказват, и хората са привлечени от това им качество. Тайната да бъдат толкоз търсена компания е в това, че те карат другите да се усещат утеши и ценени, когато имат потребност от това. Те са спокойни, състрадателени, топли хора и заобикалят всевъзможни спорове. Хора, с равни по дължина анонимен и показалец, са проведени и не желаят нищо друго, с изключение на да се схващат с близките. Те са правилни в връзките си, нежни и грижовни сътрудници, само че внимавайте: този вид хора имат огнена вътрешност, която, до момента в който подтискат с ежедневни интензивности, може да бъде рискова, в случай че се освободи. Те могат да бъдат пацифисти, само че по-добре е да стоите откъм положителната им страна. Хората от този вид носят салдото надълбоко в себе си и специалностите подобаващи за тях са медицински или обществени служащи, и терапевти.

Източник: idealistrevolution.org

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР